Ünal Karaman’ın geçmiş kariyerine bakmadan, onu Trabzonspor’da göreve getirenlere haksızlık yapılıyor.

Ben Ünal Karaman’ın yerine kim gelirse gelsin bir şey değişmeyeceği için Ünal Karaman’ın arkasında durup, Ünal Karaman'ın hatalarını görmezden gelen taraftım.

Hatta Ünal Karaman'ın arkasında olan oluşumlara da ciddi destek verdim. Fakat durum öyle bir noktaya geldi ki, Ünal Karaman sütten çıkmış ak kaşık, onu göreve getirenler ise hain ilan edildi.

Orada durun beyler!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu hainlikle, kulübe ihanetle suçlandığını görünce bu yazıyı yazma ihtiyacı duydum.

Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman’ı bütün eleştirilere rağmen göreve getiren isimdir.

Kariyerine bakmadan, onu istemeyenlere rağmen bu kulübe hoca yapan kişidir.

Ünal Karaman ise sezon devam ederken, kadroyu kendisinin kurmadığını basın yoluyla açıklayarak basın önünde ilk tepkiyi gösteren yönetimi topun ağzına atan kişidir.

Ayrıca Ünal Karaman’ın basın haricinde kendisini göreve getiren kişiler hakkında yaptığı eleştiriler, çok da yenilir yutulur cinsten değildi.

Şahsen, buna rağmen Ünal Karaman’a sahip çıktım.

Her iki tarafın da hatalarına rağmen, hataları yapanların eteğindeki taşları dökerek sorunu çözebilme ihtimali üzerinde duruyordum.

Şimdi Ahmet Ağaoğlu’na, yöneticilere veya siyasilere Ünal Karaman’ın ipini çektiğini söylemek çok doğru ifade olmaz.

Ünal Karaman, tıpkı Şenol Güneş’in yaptığı gibi kapılar kapılar ardında kendisini göreve getirenler hakkında konuşulmayacağını öğrenemediği için bugün gidiyor.

Bu yazımın ardından kim ne der diye gram düşünmeyeceğim.

Ünal Karaman’ın fişini ne siyaset çekti, ne taktiksel hatalar, ne de yönetim. Ünal Karaman bu sonu kendisi hazırladı.

Ünal Karaman, Hayrettin Hacısalihoğlu görevden ayrıldıktan sonra sürekli olarak hemen hemen her girdiği ortamda yönetim hakkında konuşulmaması gereken konuşmalar yaptı.

Başkanın yaptığı açıklamayı da bahane ederek, kendisini göreve getirenleri taraftarın önüne attı.

Kesinlikle ve kesinlikle yönetim bu kadar linç edilmeyi hak etmedi.

Olay budur.