Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA Avrupa Liginde grupların belli olmasının ardından konuştu. 
Fenerbahçe maçıyla ilgili konuşan Ağaoğlu, "Rakip fark etmiyor. Biz bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Her maça aynı hassasiyet ve saygıyla hazırlanıyoruz. Bu tür maçlarda maç öncesinde, maçı gerip dikkatleri başka noktaya taşıyıp buradan beslenecek yapıya sahip değiliz. Tamamen kendi işimize konsantre olduk. Rakibe saygı göstermediğiniz anda iş farklı boyutlara gidebiliyor. Bundan da mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışan yönetim ve takım anlayışımız var” dedi. 

MİKEL’İN AYRILMAK İSTİYOR İDDİALARI
Mikel’in eşinin Trabzon’dan ayrılması ve bordo-mavili oyuncunun yönetimden sözleşmesinin feshini istediği iddialarına yanıt veren Ağaoğlu, "Bu haberleri çıkaranlara sormak lazım. Ama ciddi ciddi sormak lazım. Nereden duymuşlar, kimden duymuşlar, kim söylemiş. Bir takım gerginlikten beslenen insanlar var. Bu tip haberlerden beslenen insanlar var. Bir taraftan bir şey çıkmasın, haber çıkmasın, bunu alıp kendi kafalarına göre yorumlayıp ve bunu kamuoyunun gündemine taşıyan insanlar var. Bu bizden çıkmadıysa, Mikel böyle bir ifade kullanmadıyla bunu çıkaranlar kimse bunun cevabını vermeleri gereken insanlar onlar. 

“Nereden duydunuz, kim söyledi?” çünkü yok böyle bir şey. İyi niyetten uzak insanların varlıklarında habersiz değiliz” diye konuştu. 

ABDÜLKADİR’İN SAKATLIĞI
Abdülkadir’in sakatlığı sonrasında Fenerbahçe maçı için kötü haberi veren Ağaoğlu, "Abdülkadir’in Fenerbahçe maçında oynaması biraz zor gibi gözüküyor. Üst üste maç oynadı. Bir önceki maçta da sakatlanmıştı zaten. O sakatlığı nüksetti. O tabi hocanın takdiri. Ve Abdülkadir’in kendi vereceği karar” dedi. 

TRANFSER OLACAK MI?
Ağaoğlu, transfer olacak mı sorusuna "Transfer politikamız belli. Biz öyle namütane şartlara sahip, sınırsız bütçesi olan takım değiliz. Bugün dönüp baktığımızda İstanbul’un 3 büyük takımının 3’de 1 bütçesine sahip takımız. Biz bu imkanlar dahilinde transferleri gerçekleştiriyoruz. Hem teknik kapasite, kariyer, performans, ekonomik uygunluk olarak oyuncuları transfer etmekte özen gösterdik. 

1 - 2 transferde bu ölçüleri yukarı çıktık ama son güne kadar çok çok şartları bize uyan ve o bölgede ihtiyacımız olan oyuncu çıkarsa olabilir. 

Ben geçen hafta şunu söyledim: Para da bitti, transferde bitti. Bizim elimizden kalan parayla  kalitede oyuncu piyasada yok gibi görünüyor” diyerek yanıt verdi.