Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Başakşehir'e 4-2 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından hakem yönetimine sert eleştirilerde bluundu.

Pereira'da kırık olduğunu belirten başkan, "Pereira'nın sol ayak tarak kemiğinde kırık var. Yaşananları sadece ben değil milyonlar izledi. Sporcu sağlığı önemli derken sadece kafa kafaya çarpışanlar değil kurallar da önemlidir ve biz ciddi bir hasar aldık" dedi.

Genç oyuncuların hakkının yendiğini kaydeden Ahmet Ağaoğlu, "Bu gençlerin hakkı korunmalı. Soyunma odasında çocuklar hüngür hüngür ağlıyor. Bu çocukların sahada haklarını koruyacak olanlar biz değiliz. Hakemler görevini ciddi ve adaletli şekilde yapacak" ifadelerini kullandı.

Ciddi hatalar olduğunu vurgulayan Trabzonspor başkanı, "Arda Turan, Ekuban'a faul yapıyor ve top çarpıp gol oluyor. Bu şekilde konuştuğum için utanıyorum ama bu şekilde beni konuşturanlar da kendinden utanmalı. Bu genç çocukları doğramaya başlarsanız, ülke futbolu nasıl kalkınacak? Ne ile kalkınacak? Gençlerin hakkını iki yanlış düdüğün arasına sıkıştırmayı hangi vicdan kabul eder?" diye konuştu.