Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu adı uzun süredir Trabzonspor ile anılan Ndiaye hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Ağaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

Kulüp olarak duruşumuz şu, kurallar herkese eşit olarak uygulansın. Hatalar olabilir ama hatalar üst üste gelirse orada o zaman sıkıntı vardır. Bunun da nedenlerine bakmak gerekir. Hataları gidermeye yönelik eğitimle gözden geçirilebilir, ehil kişileirn görev almasına sorun vardır oralara bakmak gerekir ki şunu da unutmayalım TFF'nin eğitime ayırdığı bütçeler de kulüplerden kesilerek oluşturulan bütçelerdir. VAR kayıtları elbette açıklasın. Lig daha şeffaf olur. Şeffaflık neresinden bakarsak bakalım futbolun gelişimine olumlu etki eder.

"Ndiaye gündemimizdeydi"

Türkiye'ye geldiği söyleniyor. Bunlar söyleniyor. Londra dediler, İstanbul dediler, Dakar'da olduğu söylendi. Gündemimizde olan bir oyuncuydu ama gelip görüştüğünü ben de sizden duydum. Transfer mevsiminin açılmasını bekliyoruz. Hareketli bir pazar oluşuyordu eskiden ama artık o yok. Trabzon kulübünün şu an limitinin 8-12 milyon euro civarında. Onun üstünde transfer yapma düşüncemiz olursa oyuncunun bedelinin 3 katı parayı içeri sokmak durumundasınız.

Transfer yapmak isteyen kulüpler, yapacağı transfer parasının 3 katını kulübe sokmak zorunda. Şu an ülkede transfer yapmak çok zor, bunları sizde biliyorsunuz. Bunları bilmeden, ''transfer yapacak mısınız?'' sorunu soruyorsunuz.

"Yusuf'a çok üzüldüm"

Yusuf Yazıcı ile konuştum. Durumuna çok üzüldüm. Hangi formayı giyerse giysin bizim çocuğumuzdur. Çok da iyi gidiyordu, alışma sürecini atlatmıştı ama şanssızlık yaşadı. 

"Görüşme keşke TFF'de yapılsaydı"

Kulüp başkanları olarak Ali Koç-Nihat Özdemir görüşmesine yorum yapmam doğru olmaz ancak görüşme TFF'de olsaydı daha doğru olurdu.

Editör: TE Bilişim