Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo - mavili takımla ilgili A Spor'a önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un ligdeki durumunu değerlendiren Ağaoğlu, "Şampiyonluk sözü vermedik, kimse de bunun beklentisine girmesin. Aslanlar gibi zirve mücadelesi veren bir takımımız var." dedi.

ABDÜLKADİR İÇİN LIVERPOOL CEVABI

Liverpool'dan
teklif gedliği iddia edilen Abdülkadir Ömür için sorulan soruya Ağaoğlu, "Abdülkadir için Premier Lig'den bir yoklama attılar. Biz artık sıradan bir takım değiliz, kafamızda farklı projeler var. Bizim altyapı projemizin iki aktörü Abdüş ve Yusuf. Biz Yusuf'u kaptan olark sahaya çıkarıyorsak, bu altyapıya verilen bir mesajdır. Onların da bir hizmet sorumluluğu var. Onlar bizim marka elçimiz olacaklar. Biz onları gönderince, marka elçisi olarak göndermeliyim. La Liga'da 8. kulübe, Premier Lig'deki 17. kulübe oyuncuları gönderirsem, büyük hata yapmış olurum." cevabını verdi.

"ONUR KIVRAK İLE GÖRÜŞÜYORUZ!"


Kadro dışı kalan kaleci Onur Kıvrak'ın durumu için de açıklamalarda bulunan Ahmet Ağaoğlu, "Onur Kıvrak'ın sözleşmesinin feshi konusunda asbaşkanımız menajerleriyle görüşüyor. Şu ana kadar kabul edilmedi, şu andan sonra kabul edilmeyecek diye bir şey yok. Zaman zaman bana bilgi veriyorlar. Bir çözüldü gibi gözüküyor, bir karşı taraf vazgeçiyor. Bunlar bireysel problemler, çözülmeyecek şeyler değil. Yeter ki sözlerden dönülmesin." diye konuştu.

"DAHA BİR ŞEY OLMADI Kİ!"
Bordo - mavililerin Malatya maçında aldığı skordan sonra gelen eleştirileri değerlendiren Ağaoğlu, "Şurada averajla 2. olduk, daha bir şey olmadı ki! Malatya maçından sonra söylenenler unutuldu mu? 4-5-6 yiyen takımdan beraberliğe üzülen bir takım haline geldik dediğimden sonra 5-0'lık Malatyaspor mağlubiyet geldi. Sonra insafsızca eleştiriler oldu, bu da futbolun içinde var, bunu da çok garipsemiyorum ama önemsemiyorum da." ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR ŞEY KAYBEDİLMEDİ, HİÇBİR ŞEY KAZANILMADI"

Trabzonspor'un henüz hiçbir şey kaybedip, kazanmadığını vurgulayan başkan, "Hiçbir şey kaybedilmediği gibi hiçbir şey de kazanılmadı. Başakşehir maçını kaybedersek, 6. sıraya kadar gerileyebiliriz, kazanırsak da bir şey kazanmayız." şeklinde konuştu.

"KİMSE ŞAMPİYONLUK BEKLENTİSİNE GİRMESİN"

Şampiyonluk beklentisine girilmemesinin altını çizen Ahmet Ağaoğlu, "Dün gece 2-3'e kadar çalıştık, önceki gece aynı şekilde. Her şey kaybolan idari, ekonomik disiplini rayına oturtmak için. Geldiğimiz zaman söyledik, 3 sene müsaade edin. 4, 5, 6. sene ağırlığını bu lige koyacak bir Trabzonspor olacak dedik. Şampiyonluk sözü vermedik, kimse de bunun beklentisine girmesin. Aslanlar gibi zirve mücadelesi veren bir takımımız var." diyerek taraftara mesaj verdi.
 
Editör: TE Bilişim