Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, mali olarak büyük bir kriz içerisinde olduklarını söyledi.

TRT Spor'da Trabzonspor Muhabiri Barış Yurduseven'nin sorunlarını yanıtlayan başkan Ağaoğlu, ekonomik krize dikkat çekerek taraftarları üzdü.

Ağaoğlu şu ifadelere yer verdi;

"Başarı, ekip ruhunun hepsi ekonomiye bağlı. Bugün oyuncu para karşılığında oynar. Öyle bir ekonomik krizle karşı karşıyayız ki bilemezsiniz. Eskiden yerli futbolcular vardı, bize 6 ay tahammül ederlerdi. Çok ciddi bir ödeme sıkıntısıyla karşı karşıyayız. Şu anda takım içerisinde kenetlenmeyi etkiler ama bu hava biraz daha gider. Ondan sonra ödemeler gerçekleşmezse futbolcu yönetime olan inancını kaybeder. Ekip ruhu yönetimden başlar. Orada sıkıntı yaşarsak en büyük endişemiz bizim bu"

"2023 YILININ SONUNA KADAR KASA KAPALI"

"Lider olsak da şampiyon olsak da 2023'in yılının sonuna kadar takımın kasasına bir kuruş para girmeyecek. Yapabileceklerimizi yaptık. Her yıl denedik. 60 yaşına girdim sabah 9'dan akşam 10'a kadar nöbet tuttuğum oldu. Böyle mücadele edeceğiz. Yollar bizi nereye getirecek ona göre gideceğiz"

"ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERMEDİK AMA…"

Şampiyonlukla ilgili Ahmet Ağaoğlu ise, "Şampiyonluk sözünü vermedik. Şunu söyledim bu yarışın içinde olacağız. Oynadığımız futbol bize yakışırsa... Ama yarışı nerede bitiriz onu Allah bilir. Ama o sene bu seneyse, inşallah bu senedir."
Editör: TE Bilişim