Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Denizlispor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Maçı değerlendiren Ağaoğlu, "Daha iyi oynayacağımızdan eminim. Kupa maçları iki ayaklı maçlar, gol yemeden evimizde aldığımız galibiyet önemli. 2-0 da net bir skor. Denizlispor bundan 4 hafta önce canımızı yakan bir takımdı. Hoca da ilk maçında 2-0 ile başladığı için mutluyum, takım adına da mutluyum" dedi.

2. yarının ilk 7 haftasına dikkat çeken başkan, "Trabzonspor zirvenin takımıdır, şartlar ne olursa olsun zirveye oynayan takımdır. İlk 7 hafta, zorlu rakiplerle yapacağımız maçlar. Bu haftalarda arzu ettiğimiz futbolu ortaya koyar ve puanları toplarsak, özellikle 9. haftadan sonra daha rahat oynayabileceğimiz bir fikstürümüz var. O 9 hafta önemli" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Denizlispor maçının ardından transfer konusunda TFF harcama limitiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da göndermede bulundu. 

Ahmet Ağaoğlu, "Ali Koç'un basın toplantısında yaptığı açıklamalara yönelik, "Maşallah bakıyorum son zamanlarda herkes Trabzonspor'un muhasebesini tutmaya başladı. Farklı kulüplerin başkanları, kendi kulüplerinin muhasebesini tutsun. Herkes kendi muhasebesini tutsun. Trabzonspor'un muhasebesini kimse merak etmesin. Biz zaten tutuyoruz. Özellikle son dönemde bazı kulüpler tarafından Trabzonspor'un muhasebesi tutulmaya başlandı." dedi. 

"450 BİN EURO LİMİTİMİZ VAR"

Harcama limiti hakkında konuşan Ahmet Ağaoğlu, "Şu an itibariyle 450 bin euro limitimiz var. 2 futbolu gönderirsek bu limit biraz daha yukarı çıkarır. Ondan sonrasında şartlara göre transfer yapılır. Artık herkesin uçuk kaçık transfer yapmaı şartı ortadan kalktı. Son 20-25 yılın en dar transfer dönemi yaşanıyor. En fazla pazarlamacıları etkiledi. Yanılmıyorsam şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nden dolayı Galatasaray'ın limiti yüksek." dedi.