Katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalar yapan Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, kulübün ekonomik durumundan kongre sürecine kadar yaşanan durumu analiz etti.


Mevcut başkan Muharrem Usta'nın olağanüstü kongre kararı aldığı günden beri şu ana kadar adaylığını açıklayan tek isim olan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu için konuşan Sadri Şener, yaşanan mali kriz nedeniyle Trabzonspor başkanlığı için adayların çıkmamasının da üzücü bir tablo olduğunu belirtti. 

İşte Sadri Şener'in başkan adayı Ahmet Ağaoğlu için değerlendirmeleri: 

"Ahmet yöneticiliğe benim dönemimde başladı. Aday olmasından çok mutlu oldum. Kadrosunu iyi kurarsa, benim gördüğüm kadarıyla eski başkanların çoğu da onu destekliyor, başarılı olacaktır. İnşallah muvaffak olur.

KENDİ HALİNE BIRAKMALIYIZ

Trabzonspor'un ekonomik tablosu... 1 Katrilyona yakın borç var diye duydum. Ahmet iyi çocuktur. Çevresi vardır. Golf Federasyonu Başkanı olduğundan iyi bir çevre edindi. Yabancı dili de iletişimi de çok iyidir. Eğer bizler de ona yardımcı olursak başarılı olacaktır. Bunun birinci maddesi eleştirmeden yardımcı olursak... İyi de bir ekip kurarsa olur. Biraz kendi haline bırakmamız lazım. Hemen eleştirmememiz, yüklenmememiz lazım.

KARŞISINA ÇIKACAK ADAY TUTMAZ

Ahmet inşallah hesap kitap yapmıştır. Fenerbahçe’nin başkan adayı Ali Koç. Şimdi orada duracaksın. Ahmet yönetim kuruluna Banka yöneticiliği yapmış birini bulabilir mi? Bulamaz, bir tane vardı. İyi hesap kitap yapılması ve öyle çalışması lazım. Ancak Ahmet’in karşısına çıkacak aday tutmaz. Çıkacağını da zannetmiyorum." 

Editör: TE Bilişim