Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

UKRAYNA'DAN GELEN ÇOCUKLAR

Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Tabi ki farkındayız çocuklarının yaşlarının. Sizler de gördünüz 6-8-16 yaş aralığında. Böylesine zor bir dönemde böylesine bir sorumluluğu almakta zor. Fakat bu sorumluluğu almaktan tereddüt bile etmedik. 

TFF'NİN HAKEMLER KARARI

Bazı kulüplerimiz bireysel açıklama yaptılar. Süreç neredeyse futboldan ekonomiye geçecek. Bizim duruşumuz başından bu yana aynı. Ben burada şuan Trabzonspor başkanı olarak konuşuyorum. Sürekli olarak söylediğim bir şey var. TFF, futbolun amir kurumudur. Yasaların kendilerine vermiş olduğu haklara dayanarak TFF'nin yetki sorumlulukları açık ve nettir. Yanılmıyorsam 62 federasyon daha var. Bir tek amatör federasyonların durumu farklıdır. Kurulların almış olduğu kararları yürürlüğe koymak veya kaldırmak federasyonların yönetim kurullarının yetkisindedir. TFF'nin almış olduğu bir karar var. İçimize sindiririz sindiremeyiz, tartışabiliriz, değiştirilmesi yönünde çabalar sarfederiz ama bunu TFF'nin kurum zarar görmemesi üzerine yapmalıyız. Bu zararı hepimiz öderiz. Almış olunan bir karar var, bu karara Trabzonspor Kulübü saygı duyar. Bunu da açıkça belirtmek isterim.

GENEL KURUL İMASINA BAŞKAN AĞAOĞLU'NDAN YALANLAMA

Bir yönetimi iş başına getiririz, eleştirilerimiz olur farklı fikirlerimiz olur bunu dile getiririz. Ama ciddi anlamda sıkıntımız varsa bunun dile getirebileceğimiz yer genel kurullardır. Bazı haber sitelerinde Ahmet Ağaoğlu TFF'yi genel kurula davet etti şeklinde bir iki habere ben de tanık oldum. Asla ve asla böyle bir şey değildir. Trabzonspor kulübü TFF'nin almış olduğu bu kararlara saygı duyuyor. Bu sadece mevcut federasyonla sınırlı değil, geçmiş federasyonlar ve gelecekteki federasyonlarda da bu durum aynı şekilde olacaktır.

HaberTS.com

Editör: TE Bilişim