Ahmet Ağaoğlu, İstanbul Okan Üniversitesi tarafından düzenlenen 2021 Spor Ödülleri’nde “Yılın Spor Adamı” olarak Bekir Okan Spor Özel Ödülü’ne layık görüldü. Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde Ahmet Ağaoğlu teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Ahmet Ağaoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Değerli Mütevelli Heyeti Sayın Bekir Okan Beyefendi, saygıdeğer Rektör Sayın Prof. Dr. Mustafa Koçak Beyefendi, Prof. Dr. Lale Orta Hanımefendi, değerli konuklar ve sevgili öğrenciler,

Trabzonspor Kulübü Başkanı olarak beni bu ödüle layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Şüphesiz ki üniversitelerin bizi layık gördüğü bu ödüller, bizler için çok farklı bir anlam ifade ediyor. Ülkemizin geleceği olan, ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz siz değerli gençlerin görüşleri, fikirleri ve düşünceleri bizim için her türlü takdirin üzerindedir. Onun için bu ödül gerçekten benim için çok büyük anlam taşıyor. Birkaç defa daha farklı üniversitelerde buna benzer ödüller aldım, orada da hemen hemen aynı paralelde düşüncelerimi ifade ettim.

Eğer bir yerde bir başarı varsa bu başarıyı birkaç kişi ya da kişilerin üzerinden okumak doğru bir bakış açısı olmaz. Trabzonspor Kulübü bugün bu noktaya geldiyse; yani bir yerde başarı varsa bunun paydaşları çoktur. Bir futbol kulübünde de başarısızlık varsa özellikle Trabzonspor Kulübü özelinde konuşuyorum, lütfen yanlış anlamayın, başarısızlık varsa sorumlusu tektir. O da başkanlardır. Şunu ifade etmeliyim ki, yöneticisinden teknik heyetine, futbolcusundan malzemecisine, idari personelinden profesyonellerine, restoranda sorumlu olan aşçısından garsonuna, destek olan tüm eski başkanlardan kurul başkanlarına kadar tüm taraftarlarımız ve camiamız birlikte hareket ederek, yanlışları mümkün olduğu kadar az ve doğruları mümkün olduğu kadar fazla yaparak Trabzonspor Kulübü’nü bu noktaya getirdi.

Bu bağlamda az önce zikrettiğim herkese, camiamızın bütün mensuplarına, yönetim kurulumuza ve değerli hocamız Sayın Abdullah Avcı Beyefendiye, teknik heyetimize, futbolcularımıza bu vesileyle sizin huzurlarınızda çok teşekkür etmek istiyorum. Trabzonspor Kulübü Başkanı olarak eğer bugün ben burada bu ödüle layık görüldüysem onların sayesinde. Tekrar çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim