Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun forma ve kombine satışlarını yükseltmek için geldiği Trabzon'da mağazalarda taraftarların formalarını imzaladı.

Etkinlikte yalnız olması planan bakan Ağaoğlu'na teknik direktör Ünal Karaman'ın organizasyonu ile sürpriz yapıldı.

A takım futbolcuları ve teknik heyetle birlikte Ünal Karaman, etkinliği düzenlediği Akyazı Stadı'na geldi.

Başkan Ağaoğlu ile birlikte tezgah arkasında satış yaparak forma imzalayan bordo mavililerde başkan Ağaoğlu güzel mesajlar verdi.

AĞAOĞLU, 'ASLINDA BEN TEZGAH ARKASINDA OLMALIYDIM'

Başkan Ağaoğlu, ''Kombine satışımızı Sadri Şener’de yapmıştık. Bugün programda burası vardı. Hocam ve arkadaşlar sağolsunlar büyük sürpriz yaptılar. Biz bize omuz omuzayız. Her şey çok mükemmel. Trabzonspor’un vermesi gereken geleceği görüyoruz. İnanılmaz keyif alıyorum. Bunca yılımı galiba farklı yerlerde yaşamışım. Aslında ben tezgah arkasında ya kasiyer olarak yada tezgahtar olarak gerçekleştirmeliydim. Bu süprizden haberim yoktu. Burada bütün bu işi organize edenler burada’' dedi.

KARAMAN, 'TABİKİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ'

Ünal Karaman ise sürpriz ile ilgili olarak, ‘’Tüm sevdiklerinin önüne koyduğu böyle bir başkanı varsa tabiki yalnız bırakmayacağız tabiki arkasındayız’’'

BAŞKAN AĞAOĞLU İDDİAYI KAYBETTİ, ŞİKE GÖNDERMESİ YAPTI

Öte yandan Trabzonspor Medya Birimi ile forma satış konusunda iki binden fazla satış olmaz iddiasını başkan Ağaoğlu kaybetti. Daha az bir satış beklediği ifade edilen Ağaoğlu, iddia ile ilgili olarak ise şike göndermesi yaptı.

Teknik heyet ve A takım oyuncuların bu etkinlikte satın aldığı 2661 forma sonrası başkan Ağaoğlu, ''İddianın içerisine şike karıştı. Biliyorsunuz hayatımızın şikecilerle mücadele etmekle geçti bizim’’ diyerek gülümsedi.

O ANLARIN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim