Süper Lig'in 26. Haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'un konuğu oluyor. Kritik mücadele öncesinde karşılaşmayı yerinde takip etmek için Alanya'ya gelen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç HaberTS'de Ezgi Alp'in sorularını yanıtladı. Ahmet Metin Genç, mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada; "Çok güzel bir ortam var. İyi futbol oynayan bir takıma karşı oynayacağız. İnşallah bu sene o sene diyoruz maçı alıp döneceğiz. Yüzümüz gülerek geldik, yüzümüz gülerek döneceğiz." ifadelerine yer verdi.

DEPLASMAN YASAĞI HAKKINDA GENÇ'TEN NET MESAJ

Devam eden deplasman yasakları hakkında da açıklamalarda bulunan Genç, "Artık bu konuyu gündeme getirmek lazım. Oradaki kısıt pandemi sebebiyle ortaya çıkmıştı. Rakip taraftarlar arasında kendi taraftarlarımız var. Bize her yer Trabzon diyoruz, her yerde Trabzonlu var. Bunu Federasyon değerlendirecektir. Pandemiden önce dört takımın taraftarı da kendi deplasmanlarına gidemiyordu. Bu bir haktır, bu hakkın kullanmasını da federasyon tesis etmelidir. Pandemi nedeniyle birer koltuk arayla oturma düzeni de kalktı. Biz de çağrıda ve teklifte bulunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

İYİ BİR HAZIRLIĞIMIZ VAR

Trabzon'daki hazırlıklarında devam ettiğini belirten Başkan Genç, "Büyük bir hazırlığımız var, hem biz hem büyükşehir belediyemiz hazırlık içerisinde. Kayserispor maçıyla birlikte başlayan sürpriz etkinliklerimiz olacak. İlk kez buradan sizler aracılığıyla da paylaşmak istiyorum. Kulübümüzle işbirliği içerisindeyiz. Şampiyonluk yürüyüşümüz devam ediyor. Noktasal tespitler yaparak bu süslemelerin mobese kameralarına denk gelmemesi adına da emniyetimizle birlikte hareket ediyoruz. Valiliğimiz, belediyemiz ile birlikte işbirliği içerisindeyiz." dedi.

SEVİNCİMİZ KURSAĞIMIZDA KALMASIN

Sevincimizin kursağımızda kalmaması lazım. Eyüp Yusuf kardeşimiz maçta heyecanına yenildi. Bu şampiyonluğumuz inşallah ona da hediye olsun. Mehmet Dalman'ı, vefat eden taraftarlarımızı ziyaret etmemiz lazım. Bütün hemşehrilerimize bu mutluluğu ateşli silahlar konusunda gömelim, kutlamalarda sonra çıkartırız diyelim. HaberTS'yi de tebrik ediyorum fedakarca çalışıyorsunuz görüyorsunuz. 2-0'lık bir skor tahmini diye düşünüyorum. Aracı ben kullanarak geldim. İnşallah yüzümüz gülerek buradan ayrılacağız." ifadelerine yer verdi.