Genel Kurulda ilk olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e söz verildi.

Genç,Trabzonspor’umuzun icra organı olarak belki en aktif faaliyet yönetimimiz tarafından yapılmakta. Ama bu kulübümüzün en önemli organı da Divan Heyeti olduğu hepimizin ortak kanaatidir.

Bütün bileşenler eş zamanlı bir araya gelmiş, şehrimiz de tüm dinamikleri ile birlikte bu güzide yürüyüşün arkasındayız. Sonucu da inşallah, 2021 _ 22, 8. Şampiyonluk olarak taçlanacaktır. Bundan hiç endişemiz yok” dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞINDAN, YANIT GELMEDİ!
Faaliyet Raporu okunması sırasında Mehmet Ongan’ın, Atatürk’ün sözünün Medical Park Stadına yazılması ile ilgili Cumhurbaşkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığına yazı yazıldığını ancak cevap gelmediği sözlerine yanıt veren Genç, “Fiilen bir şey yapılması gerekiyorsa bizde buradayız” dedi.

ATATÜRK’ÜN SÖZÜNÜN AKYAZI STADINA YAZILMASI İÇİN CUMHURBAŞKANLIĞINA YAZI YAZILMASINA GEREK YOK
Faaliyet Raporunu sunan Mehmet Ongan Genel Sekreterimiz, Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün stadlarda olduğu gibi Akyazı Stadında yazılması için müracatları olduğunu ve cevap alamadıklarını ifade ettiler. Bunun için Cumhurbaşkanlığı makamına yazı yazılmasına, spor bakanlığına yazı yazılmasına gerek yok. Bu olması gerekendir. Kulübümüz, bizler o güzel sözü Akyazı Stadında taçlandırırız. Bu görev, kulüp başkanımızın… Şu anda bu idare kimdeyse, Gençlik Sporsa, Gençlik Spor, iki satırlık yazı Gençlik Spora yazı yazılır gereği yapılır. Fiilen bir şey yapılması gerekiyorsa bizde buradayız.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDA ŞEHRİ BİZ SÜSLEYECEĞİZ
Cumhuriyet Kurunucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk şehrimize 3 kez teşrif ettiler. 15 Eylül 1924 tarihinde Trabzon’u ziyaret ettiğinde bir Trabzon nutku var. Biz Atatürk’ün Trabzon ile ilgili sadece şu sözünü hatırlıyoruz: Ben Samsun’a ayak bastığımda beni karşılayanlar arasında ilk gördüğüm Trabzonlular..
Oysaki Mustafa Kemal Atatürk’ün Trabzonlulara hitap ettiği, sayfa boyunca nutku var. Allah nasip etti şu anda Atatürk Alanında, o büyük anıtın karşısına anıtsal taşa o yazıyı yazdırdık. Kahraman Trabzonlulara hitabı olarak, bütün Trabzonluların öğrenmesi bakımından yakın zamanda konuşlandıracağız. Biraz daha geçsin, Şampiyonluk kutlamaları ile ilgili şehrin süslenmesini de yapacağız.