Maç biletlerinin karşılanmasını isteyen Trabzonsporlu genç taraftarlar grubu, Ortahisar Belediyesi hizmet binası önüne gelerek Başkan Genç’in belediye binasına girişi sırasında bilet isteklerini tezahüratlar eşliğinde iletti. Bunun üzerine taraftar grubunun yanına giden Başkan Genç, gençlerle bir süre sohbet etti. Trabzonsporlu taraftar grubunun sözcülüğünü üstlenen bir genç, “Başkanım kendi aramızda para toplayarak 300-400 tane bilet aldık ama genç arkadaşlarımızın biletini alamadık, gücümüz de yetmedi. Siz değerli büyüklerimizin yanına geldik. Bize yardımcı olursanız çok seviniriz.” dedi.  

Genç Trabzonsporlulara kaç bilet ihtiyaçları olduğunu soran Başkan Genç’e, taraftarlar, 50-55 bilet ihtiyaçları olduğu söyledi. Gençlere biletlerini karşılayacağı sözünü veren Başkan Genç,  “Bunun karşılığında sizlerden güçlü bir şekilde tezahürat istiyorum.” diyerek  şöyle konuştu: “Molde’yi geçersek, Roma’yı da yakacağız. Hepinize başarılar diliyorum.”  Taraftar grubu Genç’in bu jestinden sonra, “En büyük başkan, Trabzon seninle gurur duyuyor.” tezahüratları eşliğinde Başkan Genç’e teşekkür ederek, belediye binası önünde bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Norveç temsilcisi Molde ile karşılaşacak. Bordo-mavililer rakibini elemesi durumunda play-off turunda İtalyan devi Roma ile karşı karşıya gelecek.