Beşiktaşlı Dorukhan’ın golünün VAR gerekçesi ile iptal edilmesine içerleyen yorumcu Cem Dizdar adeta kahroldu. Beşiktaş’ın ataklarının kesildiğini ifade eden Dizdar "Dorukhan’ın incindiğini" ifade ederek komik bir açıklamaya imza attı.

Dizdar programda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “ Çocuğunu incitti ya VAR? Adalet adalet dedin ya al sana adalet incittin çocuğu. Gol olacak ta hangi mahalleden başlatacaksın incitmeye. Birinin için dokunmadıysa benim içime dokundu. Gökhan Gönül’le merakla bekliyorlar. Uzadı uzadı.. Kırdın ya çocuğun kalbini kırdın iyi mi oldu adaletli mi oldu? Bu oyun mu şimdi. Bu andan itibaren oyun Beşiktaş’ın aleyhine döndü. Temposunu kaybetti. Bu gol olmasaydı Beşiktaş akıyordu. 4-5 dakika durdu. 7 dakika verildi bir işe yaramaz ki. Karşı takım fiili olarak mola aldı.” diyerek garip bir açıklamaya imza attı.

Bunun üzerine Milliyet Gazetesi Yazarı Aksal Yavuz Cem Dizdar'a Twitter hesabından ağlayan bir minik Trabzonspor taraftarı videosu ile "Kalp kırıklığı, hakkı yenen taraf için geçerlidir! VAR'ın haklı iptal ettiği gol için kalp kırılmaz! Kalp, verilmeyen kartlar, çalınmayan penaltılar, gol öncesi uydurulan fauller için kırılır!” cevabı vererek Trabzonspor taraftarlarından büyük alkış aldı.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu

Editör: TE Bilişim