Trabzonspor, Süper Lig’in 28. Haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı. Karşılaşma sonrası Alanyaspor cephesinin tahrikleriyle çıkan olaylar sonucu istenmeyen olaylar yaşandı.

Ağaoğlu katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalarda “Alanyaspor başkanı duyduğum kadarıyla alkollü olduğumu söylemiş. Uçağı bekletiyoruz. Emniyetten ekip istedik. Anasından doğduğundan beri alkol almayan birine iftira etmek ne kadar doğruymuş. Bizim olduğumuz bölüme kadar küfür gelip küfür edecek ne varmış. Olaylar yatıştıktan sonra saha içerisinden bana küfür edildi. Bu neyin kavgasıdır. Bizim tribünden gürültüler gelmiş. Siz hiç mi bağırmadınız.” İfadelerini kullandı.

Ağaoğlu, Alanyaspor başkanının abisinin 30 metre mesafeden gelip küfür ettiğini belirterek “Bizim tribünden kimse onların tribüne gidip küfür etti mi? Hayır. Onların tribününden abisiymiş gelip küfür etti mi? Etti. “ dedi.

Hüseyin Çimşir’in küfür ettiği iddialarına da cevap veren Ağaoğlu “Hüseyin Hoca saha içerisinde yönetici de tribündeydi. Yalancının Allah belasını versin. Hüseyin hoca kimseye ağzını açmaz. Şu alkol muayenesini bir yaptıralım bakacağız. İnsan iftara atarken bile az insaflı olur. Bu kul hakkına girer. Abisinin bize küfür etmesi kul hakkına girer. Bunları yaptıktan sonra çıkacaksınız alkollü falan diye iftira atacaksınız. Saha içerisinden rahmetli anama küfür yedim. Onun için sahaya indim.” İfadelerini kullandı.

Kardeşi Olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu telefonda gösterip algı yapmaya çalıştığını belirten Ağaoğlu “ Telefonda gösterip bana abime küfür ediyorsunuz dedi. Ben de abine saygım var sen kimsin dedim.” Şeklinde konuşarak “6 hafta içerisinde üzerimize geleceklerini biliyorduk ama Alanya’da beklemiyorduk.” İfadelerini kullandı.

Ağaoğlu son olarak “30 metreden gelip bize küfür ettiler. Final maçında artık onlara 100 metre uzakta otururuz.” Dedi.

Editör: TE Bilişim