Her sene Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesi söylemlerle ortamı germeye çalışan ve bunu da büyük ölçüde başaran Fenerbahçe camiası, bu sefer adeta duvara tosladı.

Trabzonsporlu taraftarlar Fenerbahçe camiasının tahriklerine kapılmayarak sadece takıma destek verirken, sadece Ali Koç'un stada girerken yüz yüze gelen az sayıda taraftar tepki gösterdi.

Özel aracı ve korumalarıyla stada giren Ali Koç'a taraftarların "hangi yüzle geldin?" şeklinde tepki gösterdiği görüldü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a tepki gösteren S. K. isimli taraftar gözaltına alınırken hakkında 6222 sayılı kanundan işlem yapıldı.



SEMİH ÖZSOY'A BAŞKAN GENÇ'TEN TOKAT GİBİ CEVAP

Trabzon'da son yılların en güvenli Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşması gerçekleşirken, Trabzon Emniyeti de olağan üstü önlem almak zorunda kalmadı.

Sezon boyunca diğer maçlarda nasıl önlem alınıyorsa Trabzonspor'un Fenerbahçe maçında da aynı şekilde önlem alındı.

Fenerbahçe Başkan yardımcısı Semih Özsoy, Trabzon Emniyeti'ne anlamsız şekilde tepki gösterirken, Ortahisar Beledyie Başkanı Ahmet Metin Genç'in cevabı ise dikkat çekti.

Ahmet Metin Genç,"Yenilgiyi hazmedemeyen Şikeci Fener’in başkan yardımcısı Semih Özsoy beyefendi Trabzon Emniyetini küçük düşürmeye çalışıyor. Beyendi,sen önce ortamı geren başkanın Ali Koç’a dön bir bak.Şike dönemi sona erdi artık bahaneniz kalmadı. Trabzon Emniyetimizi yürekten kutluyorum. En büyük Trabzonspor" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim