Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan açıklama deryasına bir yenisi daha eklendi. Sezon başından beri özellikle Trabzonspor hakkında sürekli olarak açıklamada bulunan Fenerbahçe, Süper Lig’de başka hiçbir kulübün edinmediği bir görev ile sürekli olarak Trabzonspor hakkında bir rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Konu artık 2010-2011 sezonunun dışına taşınarak Trabzonspor’un yönetim biçimine ve sevinçlerine dahi müdahale etme noktasına geldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün yaptığı açıklamada daha önce Trabzonspor hakkında yaptığı iyi oynuyorlar ve iyi bir takım kurdular fikri ile çelişerek, sezon boyunca hakemler tarafından Trabzonspor’un kollandığını, birçok takımın aksine Trabzonspor’un hakem hataları nedeniyle puan kaybetmediğini vurguladı.

Trabzonspor’un şampiyonluk sevinçleri ile ilgili de açıklamalarda bulunan Sarı Lacivertli Kulübün Yönetici, bu sevinçlere bile müdahale bekleyerek İstanbul’da yapılacak etkinliğin tarihinden yapılacak kupa anıtına ve hatta İstanbul Boğazı’na asılan bayrağa eleştiri de bulundu

Trabzonspor ise bu açıklamalar karşısında “Tertemiz!” sözüyle şampiyonluk fotoğrafını paylaştı. En net ve keskin cevabı verdi.