Trabzonspor'da sözleşmesi sona eren Sosa ve Novak Fenerbahçe'nin yolunu tutarken şimdi de sarı lacivertlilerin Nwakaeme ile görüştüğü iddia edildi.

Trabzonspor'da sözleşmesi biten Filip Novak Fenerbahçe'ye imza atarken anlaşma sağlanamayan ve serbest kalan Jose Sosa da sarı lacivertlilere imza atmak üzere. İki futbolcunun gidişinin ardından dikkat çeken yeni bir iddia gündeme getirildi. Fenerbahçe'nin sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun yine Trabzonspor'un yıldızı Anthony Nwakaeme'nin menajeriyle görüştüğü iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bu gelişme henüz resmi kaynaklardan doğrulanmazken 6 Milyon Euro'luk serbest kalma maddesi olan Nwakaeme'nin elden kaçması ihtimali bile şimdiden bordo mavili taraftarlarda kızgınlık yarattı.Sözleşmesi sona eren iki futbolcunun gidişi beklenen bir durum olsa da Nwakaeme gibi takımın en önemli isimlerinden birinin kesinlikle rakibe kaptırılmaması gerektiği ve yönetimin bir an önce harekete geçmesi yönünde yorumlarda bulunuldu.

Bilindiği üzere Nwakaeme tatilde Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen Acun Ilıcalı ile tekne turuna çıkmış ve bu gezi dedikoduları da beraberinde getirmişti.



İşte Ajansspor kaynaklı o haber;

Transferdeki limit sıkıntısına rağmen üst üste yıldızları açıklayarak renklerine bağlayan Fenerbahçe durdurak bilmiyor! Sarı - lacivertliler, Trabzonspor'un yıldızlarından Anthony Nwakaeme ile de temasa geçti.

Yeni sezonda sportif direktör olarak görev yapması beklenen Emre Belözoğlu, sözleşmesinde özel bir çıkış maddesi bulunduğu belirtilen Nwakaeme'nin menajeriyle görüştü.

Belözoğlu'na yanıt ise "Düşünmek için zaman istiyoruz" oldu. 

Nwkaeme'nin çıkış bedelininin 6 milyon Euro olduğu kaydediliyor. 

Editör: TE Bilişim