Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Trabzonspor 3-1'lik skorla kazandı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Sörloth, 25. dakikada Nwakaeme ve 45. dakikada Yusuf Sarı kaydetti. Antalyaspor'un tek sayısını ise 17. dakikada Celustka kaydetti.

Bu sonucun ardından yenilmezlik serisini 4 maça çıkaran ve son 4 maçta 3. galibiyetini alan Trabzonspor puanını 26 yaparken, son 7 maçta 3 puanla tanışamayan Antalyaspor ise 12 puanda kaldı.

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor evinde Denizlispor ile karşılaşacak, Antalyaspor ise Alanyaspor deplasmanında 3 puan arayacak.


DANIEL STURRIDGE'DEN 2 ASİST

Sakatlığını atlatan ve karşılaşmaya Sörloth ile birlikte ileri uçta başlayan İngiliz yıldız Daniel Sturridge, 59 dakika sahada kaldı ve maçın iyilerinden biri oldu.

3. dakikada Sörloth ve 25. dakikada Nwakaeme'nin gollerinde asisti yapan isim olan Sturridge, 8 ikili mücadelenin de 5'ini kazandı.

SÖRLOTH ATMAYA DEVAM EDİYOR

Trabzonspor'da kariyerinin en güzel günlerini geçiren Norveçli golcü Aleksander Sörloth, Antalyaspor karşısında da ağları sarstı ve Trabzonspor'un Süper Lig'deki son 3 maçında da ilk golü atan isim oldu.

Bordo-mavili ekiple bu sezon ligde oynadığı tüm maçlarda sahaya çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 9 gol ve 3 asistlik bir performansa ulaştı. Öte yandan golcü futbolcu Norveç ve Trabzonspor ile çıktığı son 7 maçta 7 kez ağları sarstı.


TRABZONSPOR'DA FARKLI TERCİHLER

Trabzonspor'da kadro tercihleri dikkati çekti. Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, geçen hafta 1-1 eşitlikle sona eren Galatasaray maçının ilk 11'inde ikisi zorunlu 3 değişiklik yaptı.

Bordo-mavili teknik adamın geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında ilk 11'de yer verdiği ve gördüğü sarı kart sonrası cezalı durama düşen Jose Sosa'nın yerine Abdulkadir Parmak şans buldu.

Karaman, sakatlığı bulunan Joao Pereira'yı kadroya alınmazken, Majid Hosseini ise yedek soyundu. Bu oyuncuların yerine Serkan Asan ile Daniel Sturridge ilk 11'de sahaya çıktı.

ANTALYASPOR'DA 3 DEĞİŞİKLİK

Antalyaspor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, ligde son oynanan Medipol Başakşehir maçına göre ilk 11'de 3 değişiklik yaptı.

Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü, geçen hafta deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0 yenildikleri karşılaşmanın ilk 11'inde yer alan Aatif Chahechouhe, Charles ve Tarık Çamdal'ın yerine Leschuk, Fredy ve Eren Albayrak'a şans tanıdı.

Öte yandan, Trabzonsporlu oyuncuların seremoni sırasında okunan İstiklal Marşı sırasında yüzlerini statta asılı bulunan Türk bayrağına doğru döndükleri görüldü.

Maçtan önce, yaşamını yitiren Trabzonspor'un eski oyuncusu Tuncay Mesci için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.