Trabzonspor, Süper Lig’in 19’uncu haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fraport-Tav Antalyaspor’u mağlup ederek iki maçlık galibiyet serisini sürdürmeyi ve kendi adına sezonun en uzun serisine imza atmayı hedefliyor.

Süper Lig’de oynadığı son iki maçı da kazanarak yükselişe geçen Trabzonspor, yarın deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak. Bordo-mavililer bu maçı kazanarak ligde yakaladığı iki maçlık galibiyet serisini sürdürmeyi ve kendi adına sezonun en uzun serisine imza atmayı arzuluyor. Antalya Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek.

KADRODA DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR

Trabzonspor’da bugün takımla çalışan ve antrenman eksiği bulunan yeni transfer Berat Özdemir’in bu maçta kadroda yer alması beklenmiyor. Tedavisi tamamlanan Vitor Hugo’nun ise kadroya dahil edileceği belirtilirken, bu oyuncunun kulübede yer alması bekleniyor. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın, son oynanan Göztepe karşısındaki kazanan 11’ini koruyarak Antalyaspor karşısına da aynı 11 ile çıkması bekleniyor.

MUHTEMEL KADRO

Trabzonspor: Uğurcan- Serkan, Edgar Ie, Hosseini (Hugo), Marlon, Abdulkadir Parmak, Baker, Ekuban, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Djaniny.

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Kudriashov, Fredy, Amilton, Bünyamin Balcı, Hakan Özmert, Eren Albayrak, Orgill, Doğukan Sinik