Nwakaeme’nin bugün saat 11.00'de Atatürk Köşkü'nde basın önünde kendisini Karadeniz devine bağlayacak imzayı attı.

İmza töreninde konuşan Trabzonspor'un As Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu "Forvet takviyesi anlamında geçmişi ve başarısı yüksek olan, Thony kardeşimizi kadromuza katıyoruz. Trabzonspor, transfer ettiği oyuncularla kadrosunu güçlendirirken imza törenlerini bu tip tarihi eserlerde ve Trabzon’un özelilğini taşıyan yapılarda düzenleyerek tanıtıma ve turizme katkıda bulunmaya çalışıyor. Burası tarihi Trabzon’un simgesi olmuş Atatürk Köşkü. İnanıyoruz ki Atatürk Köşkü’nün Trabzon’un simgesi olduğu gibi Tony kardeşimiz Trabzon’un simgesi olacak, Trabzonspor’a başarılar sağlayacak. Bugüne kadar geçmişi çok parlak, Trabzonspor’da da bu başarıları tekrarlayacağına inanıyorum."

Tony, ise, "Trabzonspor’a bana burada olma şansını verdiği için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımın da başarılı olmak için hırsı var. Beni bu da motive ediyor. Burada olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

SİVASSPOR MAÇIYLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİ
Medical Park Stadyumunda izlediği Sivasspor maçıyla ilgili düşünceleri sorulan Tony, “Gördüğüm her şey çok iyiydi. Taraftarlar, atmosfer harikaydı. Çok iyi insanlar olduklarını gördüm. Her şey çok iyiydi...” diye konuştu.

HANGİ MEVKİİDE OYNUYOR
Hangi mevkide oynadığı sorusuna ise Tony, “Forvet olarak da oynayabilirim. Ama kendi tercihim, sol kanat oyuncusu olarak da oynayabiliyorum” ifadelerini kullandı.

YENİ TRANFSERLER OLACAK MI?
Trabzonspor’un yeni transfer yapıp yapmayacağı sorusuna ise Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “Yakın tarihte endüstriyel futbola dönüştüğü günden bu yana transferin zamanı süresi programı çok belirgin olmuyor. Oyuncu alımına devam edebileceğimiz gibi bizden giden oyuncularda olabilir. Sadece bizim için değil Türkiye, için Dünya için yaşanan süreç. O anlamda transferi ne tamamladık diyebiliriz ne nokta koyduk diyebiliriz ne de oyuncu almaya devam edeceğiz diyebiliriz Bir defans oyuncusu daha düşünüyoruz ama kesinleşmiş bir durum yok” şeklinde yanıt verdi.

Editör: TE Bilişim