Arsinspor da  uzun süre yöneticilik yaptıktan sonra son  3 sezondan beri  başkanlığını yapman  Mustafa Keleş, son dönemlerdeki işlerinin yoğunluğunu  gerekce göstererek  Sarı siyahlı kulübün başkanlığından  ayrıldığını açıkladı.  Arsinspor’un her zaman yanında olduğunu ve bundan sonrada  her zaman  en büyük desteği vereceğini belirterek, “ Elimizden geldiği kadar  külübümüzü bir yerlere getirmek için  elimizden geleni yaptık.  Etrafımızda bulunan ve büzdoen nüfus olarakr büyük  Sürmene, Araklı, Vakfıkebir, Akcaabat ,Beşikdüzü  gibi ilçelerin profosyonel ligde takımları bulunmazken, yada  inişli çıkışlı  grafikler çizerken  Arsinspor yıllardan beri  profesyonel ligde  aslanlar gibi mücadele etmektedir.”

Takımın başarılı olması için  yönetim, taraftar ve futbolcu olarak bir bütün olarak  hareket etmeye çalıştıklarını belirten Keleş, “zaman zaman ligde zor günrler geçinrik.  Ama  her sezon anlımızın akıyla çıktık.  Son dönemlerde  işlerimin yoğunluğu nedeniyle  gereken zamanı kulübe ayıramaz oldum. Bu nedenle  görevden ayrılmak  istedi. Yönetimde  her arkadaşımız  benum yaptığım işi yapabilir.  Arsinspor’un bundan sonrada başyarılı olması için her zaman yanında olacağımı  bilinmesini istiyorum” dedi.

Arsinspor’u devreldığı dönemde yşaklaşık  bir milyon 500 bin lira borcu bulunduğunu belirten Keleş, “bu borcu nerdeyse  bitirdik. Kulübün nerdeyse borcu kalmadı. Kulübe yapılan en büyük olayda budur. Bundan monra arssinspor  yoluna daha emin adımlarla devam edecektir” dedi

Arsinspor yönetimi , hafta içinde yapacağı top/lantı sonrası, başkanlığa  bir yöneticiyi getireceği ve  seçime kadar yoluna  onunla devam edeceği bildirildi.