Trabzonspor’da Burak Yılmaz ile kulüp arasında yaşanan kriz tam son buldu derken, Asbaşkan yaptığı açıklamalar ile yine ortamı gerdi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Burak Yılmaz ile alakalı olarak yaptığı açıklamalar ve sonrasında Burak Yılmaz’ın da özür dilemesiyle kulüpte huzur ortamı oluşurken Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’nun başkanın açıklamalarına zıt açıklamalar yapması tepkiyle karşılandı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz’ın kadro dışı kalmasıyla alakalı konuşulmasını çok yanlış olduğunu ifade etmesine rağmen Asbaşkanın, Burak Yılmaz’ın kadro dışı kalabileceği şeklinde yaptığı açıklama Trabzonsporlu taraftarları adeta çılgına çevirdi

HACISALİHOĞLU'NA GÖRE BURAK YILMAZ KADRO DIŞI KALABİLİR!

Hayrettin Hacısalihoğlu Fanatik Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Burak, Trabzonspor kaptanlığına uygun bir hareket yapmadı. Bir takımın kaptanı şartlar ne olursa olsun kulübünü, federasyona şikayet etmemeli. Kadro dışı gibi bir durum da yine yönetim tarafından uygun görülürse olur, olabilir. '' Dedi.

Trabzonspor ile Burak Yılmaz arasında yaşanan kriz son bulmuşken, Hacısalihoğlu’nun bu açıklamaları yönetim içerisinde de tepki çekti.

Hacısalihoğlu’nun Başkan Ağaoğlu’nun açıklamalarının üstüne kadro dışı kalmayla alakalı bu şekilde açıklama yapmasına Trabzonsporlu taraftarların sabrını taşırırken, ”Hacısalihoğlu istifa et” sözleri yükselmeye başladı.

Kaynak: HaberTS

Editör: TE Bilişim