Karşılaşmanın ilk  yarısında oyun hakimi Göztepe fırsatları iyi değerlendiren bir Yasin öztekin vardı . Trabzonspor sanki evinde değil deplasmanda oynayan takım görüntüsündeydi. Baskı üstüne baskı yedi neticesinde hatalar meydana geldi iki defans hatasını değerlendiren göztepe Yasin in ayağından iki gol buldu. Ikinci golde topu elinden kaçıran kaleci Onur un hatası vardı . Ünal Karaman'ın taktikleri Trabzonsporun sahada oyun kurmasına ataklar yapmasına fayda etmedi.  Ilk yarıda Göztepe takımı oyunu soğutmak adına herşeyi yaptı hakem de buna müsamaha gösterdi.  Ilk yarının sonlarına doğru kazanılan penaltıyı Burak değerlendiremedi.  

Ikinci yarıya Ünal Karaman hücumda etkili olmak için  Rodellage Amiri değişikliğini yaptı.  Oyunu bir nebze olsun kontrol etmeye başladı Trabzonspor pas hataları golün gelmesini geçiktirdi Yusuf Yazıcının sezon  başından bu yana süren kötü futbolu bu maçtada devam etti fakat takımda iyi oynayan bir oyuncu da yoktu , belkide yakın tarihin en kötü futbolunu izledik Trabzonsporun .  67. Dakikada VAR kararıyla gelen gol moral ve motivasyonu  artırdı.  Oyun üstünlüğü ve kontrolü ele alan Trabzonspor baskı yapsada rakip savunması yerinde müdahaleler yaptı.  Burak biri direk olmak üzere  net pozisyonları kaçırdı. Uzatmalarda Burak 'ın attığı gol VAR kararıyla geçersiz sayıldı.  Geçtiğimiz hafta Alanya karşısında bile daha iyi oynayan Trabzonspor her geçen hafta futbol olarak daha da eriyor. 

Bir takımın atanı ile tutanı iyi olacak , Trabzonspor da atan ile tutan gününde olsaydı yada hatalar yapmasaydı bu maç böyle bitmezdi. Ünal hoca ne yapar bilmem ama Yusuf un tekrar futbola dönmesi , Burak 'ın durumu Onur un formsuzluğu gibi çok acil yapılmadı gereken tedaviler var. Bir an önce tedaviye başlanmalı...