Programa ilgide yoğundu Ulaştırma bakanı M. Cahit Turhan, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ferhat Çakıroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanı M. Sadul Bizel ve yönetimi, Akparti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya ve Yönetimi, TUZSİAD başkanı Erkan Yavuz Atagün, TDF Başkan Yardımcısı Fatih Kaya Akparti Ataşehir SKM Başkanı Serdar Orhan, Gurbetçi Gençler Taraftar Grubu, Gazi Çengelköy Trabzonsporlular Derneği, Sultanbeyli Trabzonsporlular Derneği, Pendik Trabzonlular Derneği, Sultanbeyli Trabzonlular Derneği ve Gazeteci Aksal Yavuz Katıldı.

Dernek Başkanı Servet Bayalan programdaki konuşmasında biz Ataşehir Trabzonsporlular Derneği  olarak Trabzonsporumuzu İstanbul’da en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Ataşehir Trabzonsporlular Derneği olarak sosyal sorumluluk adına muhtaç olan herkese erzak yardımı yapıyoruz. Anadolu'nun ücra kalmış bölgelerindeki okullara eğitim malzemeleri dağıtıyoruz diyerek daha önümüzde yapılması gereken çok proje var deyip tüm Trabzonsporluları birlik ve beraberlige davet etti.

Ulaştırma Bakanı Turhan ise Trabzonlular ve Trabzonsporlular Türkiye Cumhuriyetinin Çimentosudur diyerek siz hemşerilerimizin bizlerin arkasında olması bize güven veriyor bunu buradada gözlerinizde görüyorum dedi.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu