Tribünlerde yer alan taraftarlar ile alakalı olarak sorulan soruya cevap veren Abdullah Avcı,"Sadece buraya gelince değil yolda gelince hissettirdiler. İnsanın tüyleri diken diken oluyor. Taraftarlarımıza bugün buradan güzel cevap vererek mutlu ederiz. Bizim şuanki eksik olan hızımıza yardımı olacaklardır’’ İfadelerini kullandı.

Avcı,‘’Deneyimli devamlı oynayan bir takım. Sitem taımı karşı oynayacağız. Geçen sene iyi yollardan geçtik. Futbol şunu izliyor. Beraber hücum erler savunma yapabiliyorsan total futbol bu. Öteki aksiyon filmi gibi oluyor. Bunu en yakın Avrupa şampiyonasında izledik. Bunu en iyi şekilde uygulama çalışacağız.Topa sahip olmamız gerekiyor. Takımı oturmak gerekiyor. Ortalardan gol yemiş bir takım var karşımızda. Ortaları nereye yapmamız gereken yerlere kadar çalıştı. Biz 5.defa maç oynuyoruz. Bizde top kalıp saha dağılıma kurmamız lazım. Oyundaki dengeyi kurmak gerekiyor. Rakip sahada oynarken bu çok net savunma güvenliğini nasıl alıyorsun bu önemli. Geçen sene yaptı. Artık daha iyi yapacağız. Hedeflerimize daha hızlı gidebilmek ve özgüven kazanmak bunu güçlendirecektir.’’Dedi.

Serkan Asan'ın sağ bekte oynamasıyla alakalı olarak sorulan soruya cevap veren Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı;

 ’Kimse bilmeden yorum yapmasın. 4 hazırlık maçından bahsediyoruz. 90 dakika oynayan yok bizde. İsmail daha bizden U-19 maçında 60 dakika maç oynadık. Anders yeni yeni toparlıyor. Oyun temposu olarak Serkan ile Bruno sıcak oyuncular bunun üzerinden oynuyoruz. Biz bir takım veriler kullanıyoruz. Sağlıklı ilgili bilgiler alıyoruz. Bruna çünkü Roma’da hem sol bekte oynuyordu. Daha hazılar ikisi. Serkan buradan al yapısından yetişen hiç bir şeyden etilenmeden en iyisini yapmaya çalışıyor’’

Editör: TE Bilişim