Trabzonspor'un deplasmanda Konyaspor'la 1-1 berabere biten mücadele sonrasında Teknik Direktör Abdullah Avcı basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

Bordo mavililerin antrenörü Abdullah Avcı karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada "İki takımın da hiçbir iddiası yok. Biz yukarı çıkamıyoruz, aşağı inemiyoruz. Rakibimiz de aynı şekilde. Onun için bu saate alındı maç. Zemin çok güzel, Konya stadyumu çok güzel. Daha saygılı olmamız lazım. Bu süreçte canlı dönen tek sektör futbol. 13, 14, 15 aydır herkes evlerinde bizleri seyrediyor. Tribüne kim varsa, belki konuk belki kulübün personeli belki de sağlıkçı. Her şey duyuluyor. Örnek olmamız lazım. Bir maç kazanılıyor veya kaybediliyor. 24 saat sonra hayat devam ediyor. Onun için konuştuklarımız, ağzımızdan çıkan, bizlerin ve personelin doğru örnek olması lazım." ifadelerine yer vermişti.

Bugün TFF tarafından açıklanan PFDK kararlarında Konyaspor Kulübü'ne hiçbir şekilde ceza verilmezken akla tribünlerde Trabzonspor yedek kulübesine ve teknik heyetine edilen küfürlerin hiçbir cezai yaptırımı olmadığı geldi. Konuyla ilgili gözlemcilerin rapor tutup tutmadığı da ayrı bir soru işareti olarak yerini koruyor.

Haber: Hasan Yılmaz / HaberTS