Trabzonspor ile sözleşmesi feshedilen Aytaç Kara, kendisine güvenenlerin güvenini boşa çıkarmamak için mücadelesini yapacağını söyledi.

2014-2015 sezonu ara transfer döneminde Eskişehirspor’dan Trabzonspor’a transfer olan, iki sezon bordo mavili formayı giymesi sonrasında 2017-2018 sezonu başında Yeni Malatyaspor’a kiralanan Aytaç Kara sezon sonunda Trabzonspor’a geri dönmüştü.

25 yaşındaki futbolcu ile yapılan görüşmeler sonrasında geçtiğimiz günlerde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Aytaç Kara, Bursaspor ile anlaştı.

Bursaspor’da bugün sağlık kontrolünden geçecek olan oyuncu her zaman hedefi olan bir futbolcu olduğunu dile getirerek, "Bu sezon sahada arkadaşlarımla birlikte sonuna kadar mücadele edip şampiyon takımı hak ettiği yerlere getireceğiz. İlk hedefim devamlı formayı giyip Bursaspor’a katkı sağlamak ve milli takım formasını tekrar sırtıma geçirmek. Samet hocanın beni buraya istemesi gerçekten çok güzel bir şey ve bu benim isteğimi daha çok artırdı. Bana güvenen insanların güvenini boşa çıkartmamak için bütün mücadelemi yapacağım bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Aytaç Kara sağlık kontrollerinin ardından Bursaspor'un Afyon'daki kampına katılacak.