Trabzonspor'un Yunan orta sahası Anastasios Bakasetas, ülkesinin basınına konuştu.

Bakasetas şu ifadeleri kullandı:

TAKIMDA HERŞEY MÜKEMMEL GİDİYOR
"Takımda her şey mükemmel gidiyor ve ben çok iyi durumdayım. Başından beri durumu böyle hayal etmiştim. Hepimiz öne çıkmak istedik. Yol çok uzun. Trabzonspor'da çok mutluyum.  Seviye çok yüksek. Hedefimiz şampiyonluk ve çok iyi başladık" dedi.

Kariyerinde yaptığı hiçbir şeçimden pişmanlık duyup duymadığını belirten Bakasetas, "Hayır, pişman olmadım. Her seçim bana öğrenecek bir şey verdi. AEK'te oyuncu olarak büyüdüm ve insan olarak orada olgunlaştım. Şampiyonluğu kazandık. AEK'ten ayrıldığımda sadece benim için değil, takım için de zor bir durumdu." dedi.

"Aynı pozisyonda birçok oyuncu vardı ve birileri ayrılmak zorunda kaldı. O bendim. Alanyaspor'a gitmeye karar verdim ve çok iyi bir seçim oldu. Takımın lideri olan George Tzavellas adaptasyonda bana çok yardımcı oldu. Alanyaspor'da iyi bir performans sergiledim ve Trabzonspor'a transfer oldum. Her zaman bir sonraki adımı atmak için kendimi zorlamak istiyorum. Trabzonspor'da çok mutluyum ve hedefimiz şampiyonluk. Kariyerimde yaptığım seçimlerden memnunum"

Editör: TE Bilişim