5 Nisan Cuma günü Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fırtına'da Ünal Karaman da oyuncularını uyarıyor. Her fırsatta mücadele eden bir takım vurgusunda bulunan 52 yaşındaki hoca, öğrencilerine, "Pası beklemeyin, alın. Hücumda ve savunmada her zaman destek koşusu yapın. Düdük çalana kadar oyunu bırakmayın. Geriye dönüşlerde çabuk hareket edin. Rakip sahaya girerken tek pas ve duvar paslarıyla ilerleyin. Oyun içinde herkes mesafe kat etsin, çözüm üreten olun" dedi.

NWAKAEME İDMANIN YILDIZI

Son haftaların en skorer ismi Nwakaeme, idmanlardaki performansıyla da dikkat çekiyor. Çift kale maçlar sırasında adam eksiltme, çabuk hücum, gol ve asistlerindeki başarısıyla ön plana çıkan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, Ünal Karaman'dan en çok tebrik alan isim oluyor. 52 yaşındaki hoca, çalışmalar sırasında yaptığı olumlu hareketler sonrası 'aferin, bravo' diyerek Nwakaeme'ye moral veriyor. Bu sezon lig ve kupada toplamda 23 maça çıkan ve bin 747 dakika sahada kalan Nijeryalı, 9 gol attı, 4 de asist yaptı.

BALOTELLI DEĞİL TORRES

İlk kez çağrıldığı Gana Milli Takımı'nda forma giydiği 2 maçta da gol atan Ekuban, ülkesinde artık milli kahraman. Ekuban'ın en fazla maruz kaldığı soru ise, ''Balotelli gibi İtalya doğumlu olmasına rağmen neden Gana Milli Takımı'nı seçtiği'' oldu. Ekuban, ''Büyükbabamı sevindirmek için" cevabını verdi. 24 yaşındaki forvet, Balotelli gibi bir yıldız olup olmak istemediği sorusuna ise ''Balotelli gibi değil Torres gibi olmak isterim. Ben futbolumla anılayım yeter. Onun gibi anılmaktan rahatsızlık duyarım'' ifadesini kullandı..

Editör: TE Bilişim