Bordo-mavili ekipte, en son ligde Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmadaki ilk 11'e göre tek oyuncu değişikliğine gidildi. Teknik direktör Mustafa Akçay, savunmada Giray'ın sakatlığı nedeniyle Fildişi Sahilli oyuncu Souleymane Bamba'yı ilk 11'de sahaya sürerek tek değişikliğini zorunlu olarak yaptı. En son UEFA Avrupa Ligi'nde Apollon Limassol maçında oynayan Bamba, ligde bu sezon ilk kez forma giydi. 

COLMAN'IN EKSİĞİ VAR 
Bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı karşılaşmada sakatlanan Colman da tam olarak istenilen seviyeye gelemediği için Sivasspor maçında forma giyemedi. Sakatlığı düzelen Soner Aydoğdu ise yedek kulübesinde kendine yer bulurken, son haftalarda yedek kulübesinde yer alan forvet oyuncusu Marc Janko, bu kez 18 kişilik kadroda da kendine yer bulamadı.

KIRILMA ANI KIRMIZIYDI
Sivasspor maçındaki performansı ile dikkat çeken Bamba maçın kırılma anının Mustafa'nın gördüğü kırmızı kart olduğunu ifade ederek, "Mustafa hak etmediği bir şekilde atıldı. Ama biz beraberliğin suçunu bu kırmızı karta yüklemiyoruz. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları atamadık" ifadesini kullandı.
Editör: TE Bilişim