Trabzonspor’da Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşma öncesinde yaşanan koronavirüs hastalığına diğer kulüplerden ve TFF’den geçmiş olsun mesajı yayınlanmamasına Trabzonsporlu taraftarlar tepki gösteriyor.

Bilindiği üzere Trabzonspor Kulübü, ezeli rakiplerinde ve Anadolu kulüplerinde yaşanan vakaların açıklanmasının hemen ardından geçmiş olsun mesajlarını yayınlanıyordu. Ayrıca Fenerbahçe'de yaşanan vakalarda Trabzonspor ve TFF'de dahil çok sayıda kulüp geçmiş olsun mesajı yayınlamıştı.

Fakat Trabzonspor’da personel hariç oyuncuların 7’inde koronavirüs tespit edilmesi üzerine ne TFF’den ne de ezeli rakiplerden geçmiş olsun mesajı gelmemesi büyük tepkiyle karşılandı.

HaberTS Genel Yayın Yönetmeni Ali Çil’in tepkisini TRT Spor’da yayınlayan İleri 3’lü programında dile getiren Barış Yurduseven,” Trabzonspor’da 7 tane Kovid’li oyuncu var. Kimse bir geçmiş olsun demiyor. Ben TFF’den bile görmedim. 7 tane oyuncusu Kovid’li olan bir takıma da birisi bir mesaj atar. Bir geçmiş olsun der yani” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim