Süper Lig'de 25. hafta öncesi Trabzonspor'da keyifler kaçtı. Cuma günü saat 19.00'da deplasmanda oynanacak Başakşehir maçı öncesi, Fırtına'da 4 eksik bulunuyor.

4 EKSİK VAR

Gaziantep maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Nwakaeme, hastalanan kaleciler Uğurcan Çakır, Arda Akbulut ve Serkan Asan Başakşehir maçında görev alamayacaklar.

PARMAK BELİRSİZ

Sakat olan başarılı orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak'ın da Başakşehir maçında oynayıp oynamayacağı ise maç günü belli olacağı öğrenildi.

SARI TEHLİKE

Bu arada sarı kart sınırında yer alan savunma oyuncuları Edgar ve Vitor Hugo'nun da Başakşehir müsabakasında kart görmeleri halinde Fenerbahçe maçında oynayamama riski bulunuyor. 

"RİSKLİ HAREKET İSTEMİYORUM"

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın, ceza sınırında bulunan her iki oyuncuyu da şimdiden uyarıp dikkatli olmalarını isterken; kesinlikle riskli hareketlerden kaçınmaları yönünde uyarılarda bulunduğu ifade edildi.. 

KAĞAN MORADAOĞLU KADROYA ALINDI

Bu arada kaleciler Uğurcan Çakır ve Arda Akbulut'un hastalığı nedeniyle Abdulah Avcı, U17 Milli Takım kalecisi Kağan Moradaoğlu'nun kadroya dahil etti. 

ERCE'YE ÖZEL İDMAN

Abdullah Avcı, Uğurcan'ın yokluğunda kaleyi devrelacak olan Erce Kardeşler'e özel idman proğramı yaptıracak.. Avcı ayrıca, Erce'nin yedeği Kağan Moradaoğlu'nu ile de özel olarak ilgileniyor. 

SALI GÜNÜ TEST

Trabzonspor'da hasta futbolcu sayısının artması üzerine bordo-mavili yönetim toplu olarak; teknik heyet, futbolcular ve personele yarın koronavirüs testi yaptırma kararı aldı...

KAYNAK: HALUK AYYILDIZ - ASİST ANALİZ