Trabzonspor, zorlu Başakşehir deplasmanında beklentilerin gerisinde kaldı ve sahadan 2-0 yenik ayrılarak sezona kötü başladı. Ancak her şeye rağmen Bordo-Mavililer, gelecekten umutlu.

"HER ŞEYİ PAYLAŞACAĞIZ"

Yapılan takviyelerin takıma katılması ve başta Burak Yılmaz olmak üzere asların takıma dönmesiyle beraber Fırtına'nın istenen seviyeye geleceğini belirten başkan Ahmet Ağaoğlu da bu süreçte teknik direktör Ünal Karaman ve futbolculara sahip çıktı.

Kulüp olarak zor bir süreçten geçtiklerini her alanda mücadele verdiklerini belirten Ağaoğlu, "Bizim amacımız bir yandan ekonomiyi yoluna koyacak adımları atmak, diğer taraftan da sportif olarak olarak en iyi şekilde yarışmak. Ancak ilk haftada önemli eksiklerimiz söz konusuydu. Böyle durumlarda tüm sorumluluğu hocaya yükleyip onu günah keçisi ilan etmek kolay. Fakat biz başarıyı da başarısızlığı da paylaşacağız. Eksiklerimizin takıma katılmasıyla önümüzdeki haftalarda çok daha iyi görüntüler vereceğimizden eminim. Bu konuda da taraftarımızdan sabır istiyorum" ifadelerini kullandı.