Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki sayısındaki yazısında, Trabzonspor sevdasıyla mücadelelerinin süreceğini ifade etti. Görevde oldukları süreç içerisinde bir çok zorlukla karşılaştıklarını kaydeden Hacıosmanoğlu, “Gerek maddi, gereke manevi olarak yaptığımız mücadelenin bir tek adı vardı o da; Trabzonspor sevdası. Bu sevda bizleri bordo-mavili renklere hizmet aşkı ile uyanmaya ve bu uğurda tüm benliğimiz ile çalışmaya itiyor. Günümüzün tamamını Trabzonspor için harcayan bizlerin, başkan ve yönetim kurulu ile ancak taraftarlar hissiyatı ile çalıştığı unutulmamalıdır.” dedi.

Saha sonuçlarının alınması için gerekli yapılanmaya yaptıklarını ve geçmişin bıraktığı izleri temizlemeye çalıştıklarını anlatan Başkan, “Görevimizin ne denli zor olduğunu bilerek başladık bu mücadeleye. Ben koltukta oturmak için çalışmıyor, çalışmak için koltukta oturuyorum.” ifadelerini kullandı.

Futbolculardan da sahada içinde bu anlayışla taşıdığı formanın hakkını vermesini istediklerini vurgulayan Hacıosmanoğlu, “Başarısızlığı kabul ederim. Herkes başarısız olabilir. Ancak Denememeyi, mücadele etmemeyi asla kabul etmem.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim