Ağaoğlu, “Bunun arkasına sığınmak istemiyorum bu ülkede 1,5 senedir pandemi denen illet yaşıyoruz. İnsanların çoğu evinin kapısından kafasını çıkaramıyor. Yönetim kurulu üyeleri 180 üzerinde uçak seyahati 60 üzeri farklı otelde konaklama binlerce temas ederek bu görevi yerine getirmeye çalıştık. U19 maçları 4 ay önce başladı. Hiçbir eğitim verilemedi, online futbol eğitimi veriliyor mu araştıracağım. Yayıncı kuruluşun 4 defa indirim istediği, bugün 2 milyon Euro’ya düştüğü yerde, bugün bir kıyaslama yapacak olursak şu anda 220 milyon dolara düşmüş durumda. Gelirlerin bu kadar azıldığı dönemde ben hariç herkesten Allah razı olsun, şükranlarımı sunuyorum.  

Bu tirbünlansın içerisinden takım böyle çıktı. Bir an önce orayı hizmete sokmak istiyoruz. Bilim Kurulu, İl Sağlık Kurulu, A takımımız her hafta 3-4 oyuncumuz covid çıktı. Bunun hesabı da bizden soruldu. 10 milyona yakın insan covid oldu, yusuf ziya kardeşimizin beklentisi var, taraftarın beklentisi var. Kendi oyuncularınıza ağır eleştirildiği zaman kaçımız önünde durdu. Yetiştirmemek ve geliştirmemekle eleştiriliyoruz. Bu oyuncularla olmaz dendiği zaman bunu anlatmamız lazım. Ekonomik olarak nasıl ödenecek bu kulüp nasıl para kazanacak diyorsanız marka değeri ekonomidir, bunda da iyiyimdir. 5 milyon 10 milyon dolarlar mümkündür.

 Ben Uğurcan Çakır’ı pazarlamıyorum. Üzüldüm, oyuncu pazarını kendisi oluşturur.  Bazıları da değeri bulunduğu zaman satılmalı diyor. Geldiğimiz zaman Uğurcan Çakır 3. Kaleciydi, önünde iki kaleci 4 milyon Euro alıyordu. Ben o hatayı Abdülkadir Ömür de yaptım. City 23 milyon verdi vermedim.  Herşeyi not aldık değerlendireceğiz. “ dedi. 

Editör: TE Bilişim