Ankara'da Trabzon günlerine katılan başkan Ahmet Ağaoğlu, 61.saat.com'a konuştu. Ünal Karaman ile sözleşme uzatılıp uzatılmayacağı sorusuna Ağaoğlu, "Mukavelesinin bitmesine 2 - 3 ay süre olan bir şeyi fazla merak etmesinler... 'Almayın onu' diyenler de vardı. Ben bu ay sonuna kadar 80 milyon lira ödemeyi nasıl yapacağımın hesabını kitabını yaparken insanlar, farklı şeylerle uğraşıp farklı gündem oluşturmasınlar. Zamanı geldiğinde kulüp yönetimi kararını verir" yanıtını verdi.

QNB İLE YOLLAR AYRILIYOR

QNB ile forma sponsorluğunun sona ereceğini açıklayan Ağaoğlu, yeni sponsorluk görüşmelerinin olduğunu vurguladı. Avrupa kupalarına katılma konusunda ise, "Puan olarak sıkıntımız yok. Ancak mali sıkıntılarımız var. 5 yıldır Avrupa'ya gidemiyoruz. UEFA'nın kararı bir hafta içinde belli olur. Bekliyoruz" dedi.

MAKSİMUM 1 MİLYON EURO!
Transferin her zaman olacağını belirten Ahmet Ağaoğlu şunları söyledi: "Ben eksik göremem. Onu teknik heyet görecek. Yapılacak ve düşünülen transferler var. Politikamız genç, ileriye dönük olması, katkı vermesi. Maksimim bütçemiz 300 ila 1 milyon euro arasında. 1 milyon euro üzerinde asla bir bütçe düşünmüyoruz."

Ağaoğlu, Barcelona'nın Abdülkadir paylaşımının kendilerini gururlandırdığını belirtirken, taraftar ortalamalarının ise düştüğünü belirtti: "Antalya maçında 21 bin kişiye oynadık. Bu sayı sadece derbilerde artmamalı, taraftar kültürümüzü oluşturmalıyız."

BERAT ALBAYRAK FORMA SATIN ALDI
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri'nde Trabzonspor forması satın aldı. Albayrak etkinliğe de bordo-mavi kaşkolla geldi.

GENÇLERİ KAZANDIK
Yönetim kurulu danışmanı Ali Kemal Denizci, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Denizci, "Trabzonspor kayyumda olabilecekken şu an bu haldeyiz. Bütün insanların özlemle baktığı bir Trabzonspor var. Bizim yıllardaki Trabzonspor'a benzeyen bir hava var. Yeni bir yapılanma içindeyiz. Trabzonspor bu gençleri kazandı" dedi.

ALT YAPIYLA İLGİLİ RAPOR
Futbol şube sorumlusu Haluk Şahin, alt yapıyla ilgili bir rapor hazırladıklarını söyledi. Şahin, "Hamit hocamıza geniş çaplı bir rapor hazırlatıyoruz. Komite olarak toplantı yapıp, ona göre sistem geliştireceğiz. 1461'den de beklentilerimiz var. Bu yıl hedefimiz alttan yukarıya birkaç futbolcu vermekti. Başarabilirsek mutlu olacağız" dedi..

Editör: TE Bilişim