Trabzonspor’da gün geçmiyor ki, borçlu kapıya dayanmasın.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu göreve geldiği günden beri futbolcularla abi kardeş ilişkisi kurmaya çalışırken, bu ilişkiye karşılık veren futbolcular başarının temelini oluşturuyor.

Trabzonspor’un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları futbolculara anlatmaya çalışan Ahmet Ağaoğlu, abi-kardeş ilişkisiyle sorunların üstesinden gelmeyi büyük ölçüde başarıyor.

Trabzonspor’da Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz, eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile yaşadıkları sıkıntı sebebiyle, sorunu işin içinden çıkılmaz boyuta getirirken başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da abi-kardeş şeklinde gösterdiği yaklaşımın kıymetini bilemedi.

Burak Yılmaz’ı adeta ipten alan Başkan Ahmet Ağaoğlu, yaptığı abiliğin karşılığını yıldız futbolcudan göremedi. Haklı olmasına rağmen Trabzonspor'un menfaatlerini düşünerek Burak Yılmaz'dan canlı yayında özür bile dileyen Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz'ı yola getiremedi.

Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak ve Kucka’nın haricinde diğer futbolcular ile çok sağlam ilişki kurmayı başaran Ahmet Ağaoğlu, futbolcuların kulübü TFF’ye şikayet etmesinin de önünü geçmiş oluyor.

Ahmet Ağaoğlu’nun maddi arayışını gören futbolcular da, ödeme konusunda yönetimi sıkıştırmıyor.

HaberTS.com / Tekin Sağlam