ERZURUM'DA DOSTLUK RÜZGARI ESTİ

Trabzonspor'un BB Erzurumspor'a konuk olacağı karşılaşma öncesi Trabzon'dan bir basın ordusu mücadeleyi takip etmek için Erzurum'a gitti.

Kritik önem arz eden karşılaşma öncesi Erzurum Belediyesi yetkilileri Trabzon'dan gelen gazeteciler adına yemek organizasonu düzendi.

Düzenlenen organizasyona Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, Genel Sekreteri Yardımcısı Hasan Şahin, Erzurum Büyükşehir Belediye Basın ve Halkla İişkiler Dairesi Başkanı Emre Koç, TGC Başkanı Ersen Küçük TSYD Başanı Selçuk Kılıç, Trabzon Büyükşehir Belediye Basın Daire Başkanı Selahattin Aydınlı ve Tabzon'dan gelen basın mensupları katıldı.

Yemekte açıklamalarda bulunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat ''Bu iki kardeş kulübün temsilcilerini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Dileriz ki dostluk içerisinde geçen bir mücadele olur. Yemeğimize katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Müzikli bir organizasyon planlamıştık fakat İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun vefatı nedeniyle bu programı iptal etmek durumunda kaldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz'' ifadelerini kullandı.

TSYD Başkanı Selçuk Kılıç ise yaptığı açıklamada ''Bizleri konuk ettiğinizden dolayı teşekkür ederiz. İki dost şehrin bu organizasyonda buluşması mutluluk verici oldu. İlerleyen dönemde biz de sizleri şehrimizde ağırlamaktan şeref duyarız. Sezon başında derneğimizin aracılığıyla Trabzonspor ile BB Erzurumspor arasında bir dostluk müsabakası düzenlemek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Daha sonra Trabzonlu gazeteciler, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Polat' Trabzonspor forması hediye etti.

Erzurumlu yetkilier ise Trabzonlu gazeticilerin hepsine Erzurum'un meşhur Oltu tesbihinden hediye etti.