TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programına konuşan Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, gündemle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Şener'in 3 Temmuz süreci, Trabzonspor'daki başkanlık seçimi ve ligdeki şampiyonluk yarışına dair yaptığı yorumlar şu şekilde:

AHMET AĞAOĞLU'NA TEBRİK

"Ahmet Ağaoğlu'nun adaylığını tebrik ediyorum. Bizler de kendisinin destekçisiyiz. Kendisine lisan bilen 2 avukat tayin edip UEFA'ya yollamasını tavsiye ediyorum. Zira orada çok davamız var. Trabzonspor'un istikrarı hiçbir zaman düşmez."

SELÇUK İNAN VE BURAK YILMAZ YORUMU

"Selçuk ile Burak’ın gidişinden kırgınım. Özellikle Burak’ın gidişinde menajerinin beni kandırdığını söylemem lazım. Başkan olsam Burak’ı kesinlikle takıma geri almazdım."

ŞENOL GÜNEŞ İTİRAFI

"Şenol Güneş'e iyi bir takım kurarsan şampiyon yapar zaten. Beşiktaş'a Şenol Güneş'in katkısı %10-15'tir. Zira kadroyu iyi kurduğunuz vakit zaten şampiyon olursunuz. Yeni stada hiç gitmedim. Sebebi ise stada Şenol Güneş'in isminin verilmesi."

"TAKIMI ŞAMPİYON YAPTIM"

"Trabzonspor'un İstanbul takımları kadar parası yok. Fenerbahçe'nin 1.2 milyar TL borcu var deniyor. Ama başkan adayı Ali Koç. Böyle olunca borç çok fazla sorun edilmiyor. Ben borç yapmış olabilirim ama 1 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası 1 de Süper Kupa başarım vardı. Avrupa'da son 16'ya kadar gittik. Zaten her sene de gidiyorduk. Bu sene ise bizim şampiyon olmamız zor. Kimin şampiyon olacağı da beni pek ilgilendirmiyor."

3 TEMMUZ AÇIKLAMASI

"2011 yılına ait kupanın yerini yaptık duruyor. Vicdanen kupanın orada olması lazım ama prosedür onu yerine getiremiyor. Tabii ki süreç devam ediyor ve iyi hukukçularla devam ederse iyi sonuçlar çıkar diye düşünüyorum. Şike davasında telefon konuşmaları delil kabul edilmediği için dava düşürüldü ama şike yapılmadı demiyor. Konuşmalar sabit çünkü. İkisini birbirinden ayırmak lazım."

Editör: TE Bilişim