Milli takım formasıyla ilk maçında ilk 11'de formayı alan Berat Özdemir'e karşılaşma sonrası yöneltilen soru sosyal medyada büyük tepki çekti.

Berat Özdemir'e ''Bazı toplara hakimiyetinizde sanki acemice hareketler vardı. Bu heyecandan mı yoksa başka sebebi var mı?'' sorusunu yönelten muhabire milli futbolcu tüm içtenliği ile ''Bunun sebebi heyecan. Ayaklarım titredi. Bu maçları oynadıkça daha iyi olacaktır.'' yanıtını verdi.

‘3 MAÇI KAZANIP, NORVEÇ YA DA HOLLANDA'NIN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEECEĞİZ'

Erken golle öne geçtiklerini ifade eden Berat Özdemir, 'Sonrasında orta alanda hata yaptık ve topa sahip oldular. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttığımızda top bizde kaldı ve pozisyonlara girdik. Top onlarda kalınca golü buldular. Galip de gelebilirdik. Norveç'i de tebrik ederim. İyi bir performans gösterdiler. Hocanın bize sağladığı bir özgüven vardı. Bugün 1 puan aldık. 3 maçımız var. Adım adım bakarak 3 galibiyet çıkartıp, Norveç ya da Hollanda'nın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Hocamız bizde maçtan önce taktik idmanlarda, bunu söyledi. Biraz daha hızlı olabilip, orta açtırmasak golü yemezdik. Küçük hatalar olmasa futbolda goller olmaz. Biz de bundan ders çıkartacağız' ifadelerini kullandı.