2-1 ile gelen galibiyet güzel ..

3 puanın bu denli önem arz ettiği bir dönemde 2-1 lik skor ile alınan 3 puan sevindirici..Uğurcan eskisi gibi çok iyiydi..

Bruno Peres bugün harikaydı ...

Hamsik = Kalite

Maçın henüz başında kazandığımız penaltı bize hayat oldu...

Penaltıyı atan bakasetas kadar penaltıyı yaptıran Nwakaemenin de payını unutmayalım..1-0 dan sonra yine bir hücum organizasyonun da rakip kaleciden dönen topa gelişine vuran Nwakaemenin golü mükemmeldi ..

Tam bir resital gol attı gözlerimizin pasını sildi..

2-0 öne geçtikten sonra Gervinho ve Nwakaeme ile yine sağlı sollu pozisyon bulma girişimlerimiz oldu...Ancak rakip Sivasspor daha tedbirli oynamaya başladı ...Nitekim de kazandıkları penaltı bunun sonucuydu .

✍️✍️✍️✍️Maçta üzüldüğüm tek şey penaltı da 2 defa Uğurcan topu çıkarmasına rağmen topu uzaklaştıramamamız .Aklıma 1994 yılında Aston Villa ile deplasman da oynadığımız maçta penaltı da topu 2 defa kurtaran Victor geldi..Kademe yardıma gitmeyince 3.vuruşta Villa golü bulmuştu..Küçük Orhan ile tur atlayan bizdik :)

Uğurcan'ın 2 kez çıkardığı topa müdahale de geciken Trabzonsporlu futbolcular ve özellikle İsmail Köybaşı'nın şansız bir şekilde uzaklaştırdığı top rakibe adeta pas oldu..

Şansızlık diyelim..

Oynadıkça daha iyi olacak , çünkü bordo mavili forma bunu gerektirir.

Bu Manolis Siopiss 8+3 kuralı olmasa Berat 'ı keserdi benden söylemesi .

Daha ilk maçında sanki yıllardır Trabzonspor forması giyiyor gibi yüreğiyle saha da mücadele etti.

Ligin 2.haftasında 2 maçta 6 puan ve yenilen 2 gole karsin atılan 7 gol +5 averaj ile puan sıralamasında 2.yiz..Bu takıma daha Dorukhan ,formda bir Abdülkadir, formunu bulmuş Cornelius  ve dün gece ayağının tozu ile inen sol bek transferimiz katılacak...Bilerek ve İnanarak oynayan ben bu lig de zirveye çıkarım diyen bir Trabzonspor var , daha da iyi olacak...Tekdik direktörümüz Abdullah Avcı ,başkanımız Ahmet Ağaoğlu gecesini gündüzüne katıyor bu takım için...

Bize düşen mi ? Destek vermek...Haydi Trabzonspor