Rodallega’nın yıldızlaştığı Kasımpaşa maçını bordo mavili takım 4-2 kazanarak büyük yankı uyandırmıştı.Rodallega’nın attığı iki şık gol ise sosyal medya gündemine damga vurdu.Rodallega sosyal medya hesabından Kasımpaşa’ya attığı rövaşata golünü paylaştı.Rodallega’nın paylaşımına Trabzonspor taraftarı kısa sürede yoğun ilgi gösterdi.Rodallega’nın paylaştığı videoya yorum yapanlar arasında bordo mavili taraftarların yakından tanıdığı bir isim de vardı.Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer edilen ama beklenilen forma şansını bulamayan Bongonda geçen sezon Rıza Çalımbay tarafından takımdan gönderilmişti.Trabzonspor taraftarı ile bağlarını hiç koparmayan tecrübeli oyuncu zaman zaman taraftarların yorumlarına da cevap veriyor.

Rodallega’nın paylaşımına ‘’Sırrını bana verir misin baba?’’ yorumunu bırakan Bongonda'ya bordo mavili taraftarlar yoğun ilgi gösterdi ve bu yorumun altında Bongonda’ya geri dönmesi yönünde mesajlar gönderdi.

Trabzonspor’da beklediği şansı bulamayan Bongonda için Rodallega ile bir zamanlar aynı kaderi paylaştı diyebiliriz.Takımda kalan Rodallega uzun zaman sonra da olsa formasına kavuştu.

BONGONDA GERİ DÖNECEK Mİ?

Bongonda'nın Trabzonspor'a transferi taraftarlar tarafından tekrar gündeme getirilse de beklenen olmamıştı ve Bongonda geri dönmemişti.Trabzonspor taraftarını kısa sürede etkileyen Bongonda taraftara sosyal medya üzerinden söz vererek '' Merhaba Trabzonspor hayranları, öncelikle size çok teşekkür ederim beni 6 ay sonrada gittiğime rağmen desteklediğiniz için. Hepiniz biliyorsunuz benim Trabzonspor’a olan aşkımı ama maalesef şimdilik dönmüyorum. Ve size söz veriyorum gelecekte geri döneceğim çünkü sizinle daha bir tarih yazacağız. Çünkü siz bana kulübün aşkını ilk günde verdiniz ve benimde size bunu geri vermem gerekiyor. Ve size söz veriyorum geri döneceğim. Umarım anlarsınız sizi çok seviyorum.'' açıklamasını yapmıştı.

www.haberts.com

Editör: TE Bilişim