Trabzonspor, altyapıdan yetişen isimleriyle bu sezon Süper Lig'e damgasını vurmayı başardı. Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Hüseyin Türkmen, Hasan, Murat Cem, Berkay ve kaleciler Uğurcan Çakır, Arda Akbulut gibi oyuncuların performansları bu sezon bordo-mavililere 14 puanlık katkı sağladı. Geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor karşılaşmasında 3 puanı getiren Abdülkadir Ömür, 3 golle bu oyuncular içinde en skorer isim olurken. Abdülkadir Parmak ile Yusuf Yazıcı 2, Murat da rakip fileleri bir kez havalandırdı.

UĞURCAN NE YAPSIN
Bordo-mavililerin genç file bekçisi Uğurcan Çakır, dün öne çıkan isimlerdendi. 23 yaşındaki kaleci, özellikle ikinci yarıda yaptığı kurtarışlarla dikkat çekerken, 3 tehlikeli pozisyonda devleşti. Uğurcan, son saniyelerdeki Valbuena'nın golünde ise çaresiz kaldı.

DİREK KABUSU!
Karadeniz ekibinin bu sezon direk şanssızlığı devam ediyor. Fenerbahçe'ye karşısında 11. dakikada Rodallega'nın bir şutu direkte patladı. Geride kalan 30 haftada 23. kez direğe takılan Trabzonspor, bu sezon Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de bu alanda zirveye çıktı.

Editör: TE Bilişim