Pazartesi oynayacağı Kayserispor maçını da kazanıp lig dördüncülüğünü ve Avrupa kupalarına katılmayı resmen garantilemeyi planlayan 52 yaşındaki hoca, gelecek yıllardaki takımın da temellerini attı. Sakat oyuncuların çokluğu ve transfer yasağı da onu durduramadı. Karaman, öz kaynakları verilme bir şekilde kullanması, yerli ve yabancı oyuncular arasında güven ortamını sağlamasıyla da alkış aldı.

EKUBAN'IN TAPUSUNU ALDI
Yönetim, geldiği günden beri çalışkanlığı, yeteneği ve disipliniyle alkış alan Ekuban için girişimlere başladı. Resmi siteden, "Leeds United'dan kiralanan Ekuban'ın satın alma hakkının kullanılmasına karar verilmiş olup, futbolcu ve ilgili kulübe, gerekli bildirimler yapılmıştır" denildi. İngiliz ekibine 1 milyon euro ödenecek.

SAĞ BEK SIKINTISI
Sakatlığı nedeniyle iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Pereira'nın yokluğunda sağ bekte Kamil'in forma giymesi bekleniyor. Ancak Kamil'in hem sakatlık sürecinden çıkması hem de bazı idmanlara grip nedeniyle katılamamış olması teknik heyetinin canını sıktı. Sağlık kurulu 27 yaşındaki savunmacıyı pazartesi günü Kayserispor maçına tam hazır hale getirmek için yoğun bir tedavi programına girdi.

Editör: TE Bilişim