Rıza Çalımbay, geçtiğimiz hafta Osmanlı karşısında kazanan kadroyu Sivasspor maçında da bozmayacak. Takımın hücum zenginliğinden memnun olan tecrübeli teknik adam, Burak Yılmaz, Ndoye, Castillo ve Yusuf Yazıcı’y yine bir arada kullanacak. Orta alanda rakibe karşı direnç gösterecek bir kurgu üzerinde duran Çalımbay bu bölgede Onazi'yle beraber cezası biten Okay’a forma verecek. Osmanlıspor karşılaşmasında bu bölgede oynayan Bero yedek başlayacak. Tek değişiklik de bu olacak.

Burak Yılmaz'dan Abdulkadir'e 'fındık' benzetmesi

Olcay Şahan’ın oluşturduğu dostluk rüzgarına Burak Yılmaz da katıldı. Burak Yılmaz takım arkadaşlarıyla birlikte sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunuyor. Takımın genç yeteneği Abdülkadir Ömür ile birlikte paylaştığı fotoğrafı ‘fındık’ diye etiketlemesi ise dikkat çekti.

Burak Yılmaz, Sivasspor maçlarını es geçmiyor

Öte yandan Burak Yılmaz'ın ligde bugüne kadar en çok gol attığı takım Sivasspor oldu. Burak, Sivasspor'a karşı bıgüne kadar çıktığı 14 lig maçında 12 gol atmayı başardı.

Trabzonspor'da sarı kart alarmı

Bu arada bordo-mavili takımda Sivasspor karşılaşması öncesinde sarı kart sınırı kart alarmı verildi. Uğur Demirok, Juraj Kucka, Burak Yılmaz, Matus Bero ve Yusuf Yazıcı sarı kart görmeleri durumunda Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek.