Fransa Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Lille'in en golcü oyuncularından olan Burak Yılmaz, L'Equipe Gazetesi'ne özel bir röportaj verdi. Kendi performansından, şampiyonluk yarışına kadar birçok konuda düşüncelerini ifade eden tecrübeli golcü, Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür hakkında da konuştu.

"HARİKA BİR SEZON GEÇİRİYORUM"

"Sakatlıklar yüzünden 9 maç kaçırdım. Şu ana kadar oynadığım maç sayısına bakarsak attığım 10 gol fena değil. Kişisel açıdan harika bir sezon geçiriyorum. Buraya adapte olma sürecini çabuk aştım. Kalan maçlarımıza şampiyonluğu düşünerek çıkmalıyız. Stres yaşamamak için sezon başından beri yaptığımız gibi maçlara tek tek bakmalıyız."

"AVRUPA'DAN TEKLİFLER ALDIM"

"Lille'den önce oynadığım kulüpler ayrılmamı istemiyordu. Avrupa kulüplerinden de teklifler aldım ama o dönem Türkiye'de kalmak istemiştim. Sneijder ve Drogba gibi yıldız oyuncular da Avrupa'ya gitmem gerektiğini söylüyordu. Ben de bu hissi yaşamak istedim."

Burak Yılmaz, "Türkiye'den hangi oyuncuları Lille'e getirirdin?" sorusuna ise, "Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür. Üstelik Dorukhan'ın sözleşmesi Haziran ayında bitiyor." yanıtını verdi.