eşil-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5. hafta mücadelesinde yarın 1461 Trabzon ile karşılaşacak. Bursa Yenişehir Havaalanı'ndan saat 18.00'da özel uçak ile hareket eden yeşil-beyazlı kafile Trabzon'a geldi. Bursaspor kafilesinde başkan İbrahim Yazıcı da yer aldı.
 
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından yeşil-beyazlı futbolcuların bir hayli moralsiz oldukları gözlenirken, Bursaspor'un başında yardımcı antrenörlerden Ersel Uzgur yer aldı. Yeşil-beyazlı kafilede, sakatlıkları bulunan Sestak, Belluschi, Basser, Tuncay, Musa, Serdar, Vederson ve Yavuz Özkan 1461 Trabzon maçı kadrosunda yer almadı.
 
YAZICI, TAKIM OTOBÜSÜNE BİNDİ
 
Bursaspor kafilesini Trabzon Havaalanı'nda yalnızca 3 yeşil-beyazlı taraftar karşıladı. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı taraftarların yanına giderek, kısa süreli sohbet etti. Ayrıca başkan İbrahim Yazıcı, Trabzon Havaalanı'nda kendisi için getirilen VIP minibüse binmeyerek, takım otobüsü ile birlikte otele gitti. Başkan İbrahim Yazıcı ve yöneticilerin Bursasporlu futbolcular ile özel olarak ilgilendikleri gözlendi.
 
Kafilede başkan İbrahim Yazıcı'nın yanı sıra Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yönetici Selçuk Eren, Genel Sekreter İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve İdari Asbaşkan İsmet Demirel, Bursastore'lardan Sorumlu Yönetici Nejat Çölek, Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan İrfan Koç, Altyapıdan Sorumlu Yönetici Necmettin Kocaman takımla birlikte Trabzon'a geldi.
 
Kafilede ayrıca tecrübeli oyuncu Tuncay Şanlı'nın menajeri de yer aldı.
 
Yeşil-beyazlı kafilede şu isimler bulunuyor:
 
"Scott Carson,  Harun Tekin, Bekir Sevgi, Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Hakan Aslantaş, Ferhat Kiraz, Murat Yıldırım, Pablo Batalla, Sebastian Pinto, Teteh Bangura, Barış Örücü, Okan Deniz, Petteri Forsell, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Tuncay Şanlı, Onur Akbay