Dik duruşuyla her görüşten milyonların sevgisini kazanan ve şaibeli ölümüyle herkesi yasa boğan Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurmuş olduğu Büyük Birlik Partisi’nin şu anda başkanlığını yürüten Mustafa Destici’nin şike ile alakalı yaptığı söylemler, Trabzonsporlu taraftarları çok sevindirdi.

Oy için adaletsiz davranmak yerine, dik duran Mustafa Destici şike ile alakalı olarak sorulan soruya, “ Ben her şeyin temiz olanından yanayım, her şeyin şaibesiz olanından yanayım. Dürüst olanından yanayım. Amatör kümede Ankara Ayaşspor’da futbol oynamış birisiyim. O yasa geldiğinde dedim ki, “Türkiye’de ki şike lobisi, Amerika’da ki Ermeni lobisinden daha güçlü çıktı.” Çünkü neden?  Amerika ki Ermeni lobisi yıllardır uğraşıyor. Bu soykırım yasasını geçiremedi. Ama bizde ki şike lobisi 3 ayda 2 kere kanun değiştirtti biliyorsunuz. Bu kadar güçlüydü. Ama neticede Türk futbolunun geldiği durum ortada…” şeklinde cevapladı.

Trabzonspor'u siyasetin üstünde gören taraftarların tepki oylarını Büyük Birlik Partisi'nden yana kullanması bekleniyor.